Headerafbeelding

 

 

          ...Onze nieuwste Zielenroerselen

          en wat wij nog meer willen delen

          van ons naar jou...

Gerda Keijsers en Lia Jans

Nieuwsbrief Stichting Patriciërshuis juli 2015 

 

Lieve allemaal,

In deze nieuwsbrief willen wij het programma voor het komende cursusjaar bekend maken.

In ons jarenlange werken met mensen en verzorgen van opleidingen, groeitrajecten etc. ontdekken ook wij steeds meer waar het werkelijk om gaat. Wij zullen die ontdekkingen uiteraard in ons nieuwe cursusjaar gaan toepassen en gaan leven, waardoor onze opleidingen, groeitrajecten en spirituele trajecten er helemaal anders uit zullen gaan zien en we op een nieuwe manier zullen werken.

Om het even kort te verwoorden:
Er is een enorme behoefte van de mens aan kleur in zijn leven, aan bezieling, aan authenticiteit. We leven in een wereld die steeds mee inboet aan diversiteit, alsof we in een harnas leven waarbinnen ons levende zelf opgesloten zit. Een wereld waarin geen oog meer lijkt te zijn voor het unieke zijn van iedere mens. Die wereld kan alleen veranderen als wij veranderen. Als wij weer oog leren krijgen voor dat wat ons onderscheidt van anderen, dat wij uniek zijn en dat ieder mens uniek is. Dat we niet meer ons best hoeven te doen om anders te willen zijn dan we zijn, dat we mooier, echter en levendiger zijn als we ons echte zelf zijn. Dan krijgt ons zijn weer de bezieling die we zijn kwijtgeraakt, dan voelen we meer en meer dat we ons keven leven zoals het bedoeld is.

Al onze nieuwe traject zullen er op gericht zijn om dat levende, unieke en echte zijn van ons te leren uitdrukken. We zullen dat doen op verschillende manieren, daar verschillende levende vormen voor gebruiken. Wij zijn onszelf steeds meer aan het ontwikkelen tot leraren die met levende vormen leren werken. Dat is heel bijzonder. Een tarotkaart is daardoor geen afbeelding meer maar een levende energie. Ook een planeet wordt tot een levende vorm. Een chakra wordt tot een levend veld van energie, dat je kunt uitdrukken en waar je mee kunt werken of een veld van energie dat je kunt neerzetten. Daardoor worden de energieën veel concreter en tastbaarder en wordt ook ons unieke zijn veel tastbaarder. We leren ons weer onderscheiden van de ander in diversiteit en kunnen juist daardoor onze diepere verbondenheid en eenheid weer leren voelen met elkaar.

Kortom: wij gaan het komend cursusjaar de leraren zijn die wij zelf gehad zouden willen hebben.

Wij wensen jullie een fijne zomer en hierna vind je ons programma 2015/2016

Liefs,

Gerda en Lia

 

Intensief Groeitraject nieuwe Stijl

Ontdekkingreis naar jouw unieke Zijn
ontdekkingsreis naar de Ziel

Dit hele nieuwe traject is er op gericht om dat levende, unieke en echte zijn van ons te leren uitdrukken. We zullen dat doen op verschillende manieren, daar verschillende levende vormen voor gebruiken.

Voel jij dat je je ook wil bevrijden? Voel jij je ook opgesloten van binnen? Wil jij ook leren om jezelf meer en meer uit te drukken in wie jij werkelijk bent? Wil jij ook die bezieling weer gaan voelen?  Dit traject kan je hierbij enorm helpen. Ook als je al langer bezig bent op de ontdekkingsreis naar de Ziel kan dit traject je weer nieuwe impulsen geven en je groei doen voortgaan.

Een traject bij ons doen, welk traject dan ook, betekent dat je vanuit een nieuw Licht naar jezelf en naar de wereld leert kijken. Dan krijgt alles een andere trilling, meer verdieping, meer intensitiviteit. Je verandert als mens, als partner, als vriend, als werknemer. Jouw omgeving verandert mee. Je leert anders naar de ander kijken, als een mens met een uniek zijn.

Ook de groep zal een spiegel zijn van het geheel zijn. Denk niet: "ik ben al veel verder". Denk ook niet: "dat kan ik niet".  Het mooie en bijzondere aan onze groepen is dat een dokter, psycholoog, huisvrouw, receptioniste en noem maar op in deze samenstelling volkomen gelijkwaardig zijn. Die diversiteit aan mensen levert juist heel bijzondere  mogelijkheden en  intense momenten op in de groep. Een grote diversiteit aan prachtige en unieke mensen die samen een geheel vormen.

Wie je bent, in welke ontwikkelingslaag je ook zit, wij stemmen af op ieder uniek lid van de groep en helpen hem/haar tot zijn te komen.

Een groeitraject van 5 weekenden en een 5-daagse. Totale kosten € 1400,-

 

Basisopleiding nieuwe stijl

Onze tot nu toe bij jullie bekend zijnde  S.A.T.-Basis-Therapeutenopleiding wordt in 2015 in een nieuw jasje gestoken. Het blijft een tweejarige opleiding van vier modules, maar omdat ook wij ons, in al die jaren dat de opleiding loopt, ontwikkeld en verdiept hebben, zal ook de manier waarop wij onze therapeuten opleiden meer intensiveren en verdiepen.

Wil je zowel aan jezelf werken en tegelijkertijd je ontpoppen tot een therapeut die mensen werkelijk in de diepte kan brengen. Dat kan in onze Therapeutenopleiding.

De basisopleiding bestaat uit  4 modules van elk 6 weekenden.  In totaal duurt de basisopleiding ongeveer 2 jaar (2 modules per jaar). Je schrijft in per module.

Meer informatie over de basisopleiding vind je op onze site onder "Therapeutenopleiding".

Op dit moment is de opleiding vol maar je kunt je wel op de wachtlijst laten zetten. Wordt de groep groot genoeg dan kunnen we splitsen in twee groepen.

 

Masterjaar

Voor de eerste keer gaan wij komend cursusjaar 2015/2016 een Masterjaar geven. Wij zien hoe nogal wat van onze beginnende therapeuten die "veel" in huis hebben en die heel veel waard zouden kunnen zijn voor cliënten, zich vaak nog te onzeker voelen om echt aan de slag te gaan. En dat is enorm jammer, want deze zelfde mensen zouden echt heel veel kunnen betekenen voor de mensen die op hun pad komen. Hun onzekerheid remt hen echter nog teveel. Anderen zijn al volop bezig, maar willen méér leren, willen zich de "kunst" helemaal eigen maken.

In het Masterjaar willen wij je helpen om je het werken met mensen echt "meester" te maken. We werken met dezelfde tools en gereedschappen, maar op een nieuwe levende manier. Wij hebben in het afgelopen jaar al gemerkt bij de astrologie en de tarot hoeveel beter de energie gevoeld wordt als we er "levend" mee werken en wij willen ons daar meer en meer in bekwamen om beter te kunnen overdragen aan de mensen hoe zij als therapeut zouden kunnen werken. Tarotkaarten worden tot beelden waar je levend mee kunt werken. Chakra's worden tot levende energievelden waar je mee kunt werken, die je kunt uitbeelden en die je neer kunt zetten, planeten worden tot levende archetypen die je kunt neerzetten en er zo beeldend mee kunt werken. Uiteraard zal ook de camera meehelpen om je het levende bewijs van het verschil te laten zien hoe je bent als je je de dingen meer eigen maakt. Wij willen je alle tools aan den lijve laten ervaren. Dat geeft zelfvertrouwen en je leert daarin jouw specifieke eigenheid meer en meer ontdekken.

Het Masterjaar is echt bedoeld om jezelf meer en meer tot leven te brengen in het zijn c.q. werken met anderen. Om je meer zelfvertrouwen en meer gevoel van zekerheid te geven, zodat je gaat voelen en ervaren dat jij een bekwaam mens bent. Of je nu echt wil werken met mensen of gewoon meer tot zijn wil komen maakt niet uit. Je bent welkom in het Masterjaar!

Voel jij dat het Masterjaar echt iets voor jou zou zijn meld je dan aan!

Een traject van 10 weekenden. Kosten € 2400,-
Voor data en kijk in het menu bij
"Data en prijzen".