Headerafbeelding

 

 

          ...Onze nieuwste Zielenroerselen

          en wat wij nog meer willen delen

          van ons naar jou...

Gerda Keijsers en Lia Jans

Nieuwsbrief maart 2016

Nieuwsbrief maart 2016

Nieuwsbrief maart 2016 Stichting Patriciërshuis

 

     

   Ik droomde van een blauwe vlinder
   ik droomde dat ik vrij zou zijn...

                    uit een gedicht van Gerda Keijsers 1999

 
 

Droom jij er ook van om je vrij te voelen, om helemaal jezelf te leren zijn? Verlang jij er ook naar om jezelf uit te drukken? Om te voelen dat jij je leven leeft zoals het bedoeld is? Wil jij ook dat vlinderlichte veerkrachtige gevoel van binnen, dat je weet wie je bent en waarom je hier bent? Heb jij het gevoel dat dat voor jou niet weggelegd is? 

Besef dat iedere vlinder geboren is uit een rups, die zich ingesponnen heeft in een coconnetje en die in die cocon een veranderings- en transformatieproces heeft ondergaan waar uiteindelijk de prachtige en kleurrijke vlinder uit geboren werd.

Het transformatie- en veranderingsproces vraagt erom dat je regelmatig naar binnen gaat en contact maakt met jezelf en met wat er in jou leeft. Dat je je bij tijden even terugtrekt uit de drukte en de vanzelfsprekendheid van jouw leven van alledag achter je laat.  Alle programma's bij ons in huis zijn er op gericht om je te helpen bij het transformatieproces, om je meer en meer in contact te brengen met jouw wezenlijke zijn.

Op dit moment kun je inschrijven voor onze prachtige reis naar Ierland eind augustus, voor een open weekend van 1 t/m 3 april en voor onze zomerweek in juli. Verder zijn wij voornemens om in september 2016 met een nieuwe 2-jarige therapeutenopleiding te starten, waarvoor nu ook ingeschreven kan worden.

 

Thuiskomweekend 1 t/m 3 april 2016

Een weekend om tot jezelf te komen en om weer nieuwe impulsen te krijgen voor jouw groei en ontwikkeling. Datum: 1 t/m 3 april. Het weekend start op vrijdagavond 1 april om 19.30 uur en eindigt op zondag 3 april om 17.00 uur. Kosten alles inbegrepen € 225,-

 

Ierlandreis

We hebben een prachtige oude Ierse boerderij gehuurd voor een week als thuisbasis. Gelegen op een groot stuk grond waar we vrij over mogen struinen en de biologisch geteelde producten vers van het land. Er is een prachtige yogastudio voor onze groepsbijeenkomsten. Natuurlijk zullen we ook de nodige reizen naar buiten maken zoals naar de heilige berg Croagh Patrick en de beroemde Cliffs of Moher.  We zullen door de prachtige en veelzijdige natuur rijden en natuurlijk ook wandelen. We zullen een bomenlabyrinth lopen en een echte Ierse Bard te ontmoeten en ook de bekende Ierse harpiste/zangeres Claire Roche. Maar daarnaast zal er ook aandacht zijn voor de reis naar binnen, voor jouw groei en ontwikkeling. Kortom, deze reis wordt een combinatie van vakantie, Ierland ervaren en spirituele groei.

Datum: van woensdag 31 augustus t/m woensdag 7 september 2016.

Prijs: € 1250,- .  Lees meer over deze reis in bijgaande folder en op onze site. Wil je meegaan schrijf je dan snel in, er zijn nog maar enkele plekken vrij!

 

Zomerweek 2016
In juli is er weer een zomerweek, waarin veel ruimte zal zijn voor innerlijke groei, maar ook voor tochten naar buiten. Voor ontspanning en inspanning. Voor naar binnen gaan en ook de natuur in trekken. Een combinatie van vakantie en spirituele groei. Een heerlijke relaxte week waarin er ook alle aandacht is voor jou en voor jouw persoonlijke weg en welke stappen daarin om aandacht vragen.
Zowel voor beginners als wel de meer gevorderden.
Van maandag 18 juli 10.00 uur t/m vrijdag 22 juli 17.00 uur.

Kosten € 425,-, alles inbegrepen.

 

S.A.T.Therapeutenbasisopleiding

In september 2016 willen we weer een nieuwe basistherapeutenopleiding starten.

Inschrijven voor deze opleiding betekent inschrijven voor een intens en doorgaand proces van innerlijke groei waarbij je ook leert met anderen te werken. Hoe verder jij komt op het pad van ontwikkeling, hoe verder je ook anderen daarop kunt brengen. Je kunt een ander immers nooit verder brengen dan waar jij zit. Vandaar dat er in deze opleiding heel veel aandacht is voor je eigen groei en ontwikkeling.  

Onze basisopleiding bestaat uit 4 modules. Alle modules bestaan uit 6 weekenden, waarbij je intern bent.  Prijs per module is € 1.400,-. De hele opleiding duurt 2 jaar. Per module kan een certificaat worden behaald. Je schrijft in per module. In de prijs zijn logies, biologisch eten en drinken opgenomen.

Als je bij ons niet bekend bent, word je opgeroepen voor een intakegesprek alvorens je definitief wordt toegelaten. Aan deze opleiding kunnen maximaal 8 personen deelnemen. Een vooropleiding is niet nodig, wel een verlangen om jezelf te ontwikkelen en meer en meer het Pad van je Ziel te willen volgen.

Meer informatie over deze opleiding vind je op onze website www.patriciershuis.nl.

Je kunt je nu al inschrijven.

 

 

Met vele prachtige en kleurrijke vlinders krijgt de wereld een ander aanzien! Dus blijf niet de rups, blijf ook niet eeuwig in de cocon, maar ontpop jezelf en ontvouw je vleugels zodat jij je werkelijke kleuren kunt laten zien en leven.

Liefs,
Gerda en Lia
Stichting Patriciërshuis