Headerafbeelding

 

 

          ...Onze nieuwste Zielenroerselen

          en wat wij nog meer willen delen

          van ons naar jou...

Gerda Keijsers en Lia Jans

Nieuwsbrief februari 2015Nieuwsbrief Stichting Patriciërshuis februari 2015                                           

Lieve allemaal,

Wij zijn inmiddels al een maand in het nieuwe jaar 2015. En voor het eerst sinds ons bestaan hebben wij rond de jaarwisseling geen nieuwsbrief en nieuwjaarswens uit kunnen doen gaan. Wij waren bezig met een nieuwe site en er ging iets mis met het overzetten van de oude site. Hierdoor waren we een tijd uit de lucht en ook niet meer per mail bereikbaar. Uiteindelijk hebben we maar besloten te wachten met onze nieuwsbrief tot onze nieuwe site in de lucht zou zijn.

En dat is ie..... Ben je nieuwsgierig kijk op www.patriciershuis.nl.

Uiteraard wensen wij jou en alle mensen om je heen alsnog een fijn en bezield 2015. In ieder geval kunnen wij terugkijken op een jaar 2014, waarin wij heel veel mochten leren op en werken met het Zielepad van mensen.  Steeds meer voelen wij waar ons doel ligt. Meer en meer wordt dat zichtbaar in onze manier van werken. Een  groei  die almaar doorgaat.

Daar hoorde ook een nieuwe site bij.  Met nieuwe teksten, met een nieuw uiterlijk.

 

S.A.T. Therapeutenopleiding 2015 - 2017

Omdat verschillende mensen zich al ingeschreven hebben voor de opleiding en heel graag de data willen weten, zijn wij  al bezig met de planning voor het eerste cursusjaar 2015-2016. Die data kun je binnenkort vinden op onze site onder "Data en prijzen".  

De opleiding zoals die eerst was zal van vorm veranderen.  Wij zijn de laatste jaren steeds meer intenser en dieper gaan werken en willen mensen op het Pad van de Ziel krijgen. Daar past een nieuwe vorm bij, waarin we dieper kunnen gaan.  Het blijven vier modules, maar we zullen niet meer met losse dagen werken, alleen nog met weekenden. Elke module zal uit 6 weekenden bestaan. Kosten per module  € 1400,-.

Wil je deelnemen aan de opleiding geef je dan nu op, want er kunnen slechts 8 mensen meedoen en vol is vol. Er zijn nog slechts een paar plaatsen vrij.

Dolfijnenreis

We hebben heel veel zin in de reis naar de Rode Zee waar we zullen gaan zwemmen met wilde dolfijnen en ons willen laten aanraken met hun liefdevolle, blije en lichte energie. Waar we ook in het grootste koraalrif ter wereld zullen snorkelen. Waar we op een prachtige boot verblijven en ook zullen werken aan onze innerlijke groei. Een fantastische combinatie van een prachtige vakantie en spirituele groei.

Onze reis is al volgeboekt. Je kunt je nog wel op een wachtlijst laten plaatsen voor het geval er een plaatsje vrij komt.

Thuiskomweekenden

Onze open weekenden hebben een nieuwe naam gekregen: "thuiskomweekenden". Een weekend voor nieuwe en gevorderde mensen. Een weekend waarin onze "oude" mensen weer heel even kunnen "thuiskomen", bijtanken en inspiratie voor verdere groei opdoen waarmee ze weer terug de wereld in gaan. Een weekend waarin nieuwe mensen kunnen kennismaken met onze manier van werken en een werkelijk gevoel van "thuiskomen" kunnen ervaren. En de combinatie van "oude"en "nieuwe" mensen blijkt heel verrassend en bijzonder te werken, voor beide partijen.

Ons eerstvolgende thuiskomweekend is:  13 t/m 15 maart 2015. Kosten € 225,-.

Supervisiedagen

Ook willen we nog even de aandacht vestigen op onze supervisiedagen. Vooral bedoeld om je supervisie te geven over de problemen waar je in het werken met mensen tegenop loopt. Of de vragen die je daarbij hebt. En natuurlijk  gaat het dan over jouw groei. Werken met mensen kan heel breed zijn: als therapeut, maar ook als je in je beroep met mensen werkt, of in je gezinsomgeving, of waar dan ook. Iedereen gaat met andere mensen om. Heel bijzonder om dit in een groep te doen. Je leert ook enorm veel van elkaar en het verdiept je eigen ervaring. Het zijn bijzondere dagen.

Je schrijft in per dag. Kosten € 72,- (inclusief lunch). Data van de komende supervisiedagen:

  • vrijdag  13 februari 2015
  • vrijdag  20 maart 2015
  • vrijdag  17 april 2015
  • vrijdag  22 mei 2015
  • vrijdag  12 juni 2015

Vervolgweekenden Intensief Groeitraject

Op verzoek van de deelnemers wordt het Intensief Groei Traject verlengd met 4 weekenden.  Mocht er nog iemand willen meedoen, dan kan dat nog. Nieuwe mensen zijn altijd een verrijking voor welke groep dan ook. Zie onze site voor meer informatie over dit traject. Kosten € 800,-.

Data:

  • 27 t/m 29 maart 2015
  • 24 t/m 26 april 2015
  • 15 t/m 17 mei 2015
  • 19 t/m 21 juni 2015
Tot ziens in ons Patriciërshuis!
Liefs,
Gerda en Lia