Headerafbeelding

 

 

          ...Onze nieuwste Zielenroerselen

          en wat wij nog meer willen delen

          van ons naar jou...

Gerda Keijsers en Lia Jans

Nieuwsbrief februari 2017

Nieuwsbrief februari 2017

 
Nieuwsbrief februari 2017 Stichting Patriciërshuis
 
                                    

                                                              Het einde van de winter is voelbaar                                                         
                                                              de winterkou verdwijnt
                                                              onder de eerste zonnestralen
                                                              en brengt het zaad van het nieuwe tot Leven

                                                              Wat mag er in jou ontkiemen?
                                                              wat mag in jou tot leven komen
                                                              na een lange donkere winternacht?
                                                              Geef het nieuwe een kans!

                                                              Verwarm het zaad van het nieuwe in jou
                                                              met stralen van warmte en Liefde
                                                                                       Gerda Keijsers 22 februari 2017


Lieve allemaal,                                                      

Een nieuwsbrief nu aan het begin van het voorjaar. Een seizoen van nieuwe groei staat voor de deur. Nieuwe groei ook voor jou en in jou. Dat is waar wij altijd op gericht zijn en helemaal voor willen gaan. Zodat jij niet verloren raakt in het tumult van de wereld om ons heen. Zodat jij je weer herinnert wie je in wezen bent. Zodat jij de fluisteringen van jouw Ziel kunt gaan horen. Zodat jij het Pad van jouw Ziel kunt vinden en kunt blijven gaan, te midden van diezelfde wereld. Zodat de wereld om je heen verandert, omdat jij verandert. Zodat jij de wereld bezielt, omdat jij meer en meer bezield raakt. Dat is waar het bij al onze cursussen, trajecten, en alles wat we nog meer doen, om gaat. Doe jij mee?

In deze nieuwsbrief de volgende onderwerpen:
1.  Spirituele reis naar Gozo-Malta
2.  Vertaler/vertaalster gezocht
3.  Tweedaagsen in maart en daarna
4.  Zomerweek

1. Spirituele reis naar Gozo-Malta in september

Elk jaar organiseren wij een spirituele reis, een mooie combinatie van vakantie en spirituele groei. Dit jaar gaat onze reis naar het prachtige dwergstaatje Malta in de Middellandse Zee. We verblijven op Gozo, het wat rustigere zustereiland van het eiland Malta. Veel zon, prachtige rotsachtige steile kusten en mooie baaien met kleine strandjes en vele grotten.

                   

De eilanden van Malta staan ook bekend als de godinneneilanden. De bijzondere energie van het oervrouwelijke is hier nog voelbaar op diverse plekken die we uiteraard gaan bezoeken.Tempels van meer dan 5000 jaar oud, waaronder ook een onderaardse tempel.
In de bijlage vind je alle informatie over de reis. Er hebben zich al een aantal mensen opgegeven. dus wil je meegaan beslis dan snel en geef je op.

2. Vertaler/vertaalster gezocht

We hebben op dit moment nogal wat Engelstalige deelnemers en dat brengt veel vertaalwerk met zich mee. De syllabus voor de opleiding, nieuwsbrieven, teksten voor de site e.d. Omdat we het zelf al heel erg druk hebben zonder ook nog alles te moeten vertalen, zijn we op zoek naar iemand die ons daarmee wil helpen. Misschien zeg jij: ik wil dat vertaalwerk wel doen of ik ken iemand die daar misschien wel geschikt voor zou zijn. Neem dan even contact met ons op. Uiteraard willen wij daar een kleine vergoeding voor geven.

Het hoeft niet professioneel vertaald te worden, dat kan Lia ook niet die het tot nu toe gedaan heeft (met hulp van Google translate J). Wel fijn is het als de vertaler/vertaalster een beetje gevoel heeft voor wat wij willen overbrengen.

3.  Twee-daagsen

Omdat wij naast onze vaste trajecten ook iets willen bieden voor nieuwe mensen en/of mensen die zo af en toe naar ons willen komen voor een groei-impuls, hebben wij nog een aantal twee-daagsen gepland. Het onderwerp hierbij is steeds jouw groei. Samen kijken naar waar je staat en wat voor jou de volgende stap is op jouw weg, jouw Pad van de Ziel.

Deze twee-daagsen beginnen steeds op dinsdagochtend 10.00 uur en duren tot woensdagavond 18.00 uur. Inclusief overnachting en eten/drinken (vegetarisch en biologisch). Je kunt per 2-daagse inschrijven, maar ook voor enkele of allemaal tegelijk. Kosten per 2-daagse € 200,- (inclusief alles). Bij inschrijving voor alle 5 krijg je € 100,- korting.
Data twee-daagsen:
14/15 maart 2017
11/12 april 2017
9/10 mei 2017
6/7 juni 2017
4/5 juli 2017

4. Zomerweek

Van woensdag 19 juli (10.00 uur) t/m zondag 23 juli 2017 (17.00 uur) organiseren wij weer een zomerweek. Zoals ieder jaar is de zomerweek een week, die naast groei en ontwikkeling en intense contacten en verdieping ook de nodige ruimte voor ontspanning zal geven. Opnieuw een combinatie van vakantie en spirituele groei. De invulling is nog niet helemaal bekend, maar het doel van de week zal zijn: jouw speciale zieleweg, waar zit jij op die weg en hoe kom je dichter bij je Ziel.
Wil je meedoen, geef je dan op.

Een warme en liefdevolle groet,
Gerda en Lia