Headerafbeelding

 

 

          ...Onze nieuwste Zielenroerselen

          en wat wij nog meer willen delen

          van ons naar jou...

Gerda Keijsers en Lia Jans

Nieuwsbrief september 2018

De zomer is voorbij, de herfst doet zijn intrede. Tijd om langzaamaan weer naar binnen te treden.
Een nieuw seizoen begint ook weer bij ons. We hebben weer heel wat op het programma staan....Weekenden in de Ardennen

Vorig jaar hebben wij een aantal weekenden in de Ardennen gewerkt en het laatste weekend kwamen wij terecht op een plek waar wij meteen verliefd op werken. Een hele fijne energetische plek, heerlijk schone lucht, een prachtige tuin en een flink stuk bos dat bij dit plekje hoort met vossen, herten, everzwijnen en dassen. Ook met de eigenaren, Annemieke en André, kregen wij meteen een fijn contact. Het klopt helemaal. Wij konden niet anders dan er in de vakantie nog een weekend teruggaan met onze vrienden Astrid en Joop. Wij willen het verblijven op deze heerlijke plek ook delen met de mensen die er ook aan zichzelf willen werken. Daarom organiseren wij, vanaf eind november 5 weekenden en een vijfdaagse op die bijzondere plek in de Ardennen. Een combinatie van vakantie en naar binnen keren en aan jezelf werken. Van genieten van de frisse lucht en de heerlijke maaltijden die Annemieke voor ons zal bereiden. Astrid en Joop zullen ook meedoen. En zo gauw het weer het toelaat zullen wij zeker ook op pad gaan om kruiden te zoeken onder leiding van Astrid en die dan gebruiken bij de maaltijden. En nog veel meer zullen we gaan doen, binnen (in onszelf en in het huis) en buiten (in de natuur).
In de 5-daagse zullen wij de overgang van oud naar nieuw maken, van 2018 naar 2019. Samen met een ritueel het oude jaar afsluiten en het nieuwe jaar instappen. Heel bewust het oude loslaten en het nieuwe verwelkomen.

Wij kijken er al naar uit om op dit prachtige plekje te gaan werken. Doe jij ook mee?
Je mag meedoen per weekend of inschrijven voor het hele traject (dan krijg je korting).
Prijs per weekend € 250,- (volpension, biologisch/vegetarisch)
5-daagse € 500,- (volpension biologisch/vegetarisch)
Je kunt inschrijven voor een of meer losse weekenden of inschrijven voor het hele traject (dan krijg je korting, de totaalprijs is dan € 1600,- i.p.v. €1750,-).

Data:
30 november – 2 december 2018
28 december 2018 – 1 januari 2019 (5-daagse)
1 – 3 februari 2019
1 – 3 maart 2019
19 – 21 april 2019
31 mei – 2 juni 2019

 

Aanvullend inkomen

 

 Dream your life
Live your dreams

 
Acht maanden geleden zijn wij in dit initiatief gestapt en we hebben er nog geen seconde spijt van gehad. Integendeel, we zijn nog steeds helemaal enthousiast en dat groeit alleen maar met alle ontwikkelingen die plaatsvinden en hoe meer wij weten en hier deel van zijn. Een geweldig mooi initiatief van 2 gedreven mensen die zich voor de volle 100% inzetten om hun project tot een succes te maken en te laten uitgroeien. Zodat er echte veranderingen kunnen gaan optreden, veranderingen die broodnodig zijn.

We plannen wederom een lezing, en ook al ben je eerder geweest, kom nog een keer want er is veel veranderd. Kom vrijblijvend luisteren en voel dan of jij hier ook deel van wil zijn.
Op woensdagavond 24 oktober om 19.30 uur in ons Patriciërshuis. Entree gratis. Geef je wel even op. Wil je anderen meebrengen, dat mag, maar laat het ons even weten.

Kun je deze datum niet, neem dan even contact met ons op. We plannen dan samen een andere datum. Mocht je ver weg wonen, wij geven ook lezingen op locatie. Neem gerust contact op.

 

Groep Master Tarot

De Tarot is een prachtig instrument en spreekt met zijn beelden rechtstreeks tot de Ziel. Zonder woorden wordt in de prachtige beelden de hele weg van Initiatie verteld. Een kaart is veel meer dan een verzameling beelden en een verzameling betekenissen die erbij horen. Rationeel gezien wel maar dan zie je maar een deel van de potentie van die kaart.  Een kaart vertelt een verhaal, laat je jouw werkelijkheid zien, is jouw spiegel van de werkelijkheid. Je openen voor dat verhaal kan je tot diep in je wezen raken. Zo waar, zo rijk zijn de beelden. In de Master Tarot leren we ons openen op een dieper plan. We leren de kaarten van binnenuit kennen. Vergeet dat je ze al kent, wan dan zit je in de structuur van het denken en kan er niets nieuws komen. Laat je tot in je cellen en tot in je Ziel raken. We zullen op een vernieuwde manier kennis maken met de kaarten.
De nadruk zal wat meer op de meer subtiele afstemming liggen dan je tot nu toe van ons gewend was. Die spirituele afstemming is nodig om je te leren openen voor de fijnere resonanties van de Ziel.

Er is nog plaats in deze groep, je kunt je nog aanmelden. Voor data en prijzen zie onze website www.paticiershuis.nl

 

Jouw unieke Weg van Inwijding

In deze groep ligt de nadruk op ieders individuele Zielepad. Op een nieuwe manier zal daarin van alles aan bod komen wat jou tot in je ziel aan kan raken en waardoor je je kan ontplooien. Wij zullen ons vol inzetten om jullie de weg van initiatie te laten voelen, om je vanuit een hoger plan naar de aardse werkelijkheid te leren kijken. Ook jij zult worden gestimuleerd om je in te zetten, jij zoals je bent. Tarot, Astrologie en Therapie zal worden ingezet om jou jouw zijn en jouw weg te laten voelen.

Er is nog plaats in deze groep, je kunt je nog aanmelden. Voor data en prijzen zie onze website www.paticiershuis.nl

We wensen iedereen een fijne tijd en hopen je te mogen begroeten bij een (of meerdere) van onze initiatieven. Heb je nog vragen? Aarzel niet en neem contact met ons op.

Veel liefs,
Gerda en Lia