Headerafbeelding

 

 

          ...Er is voor iedereen genoeg geld in de wereld
          genoeg eten, genoeg energie
          We leven in een wereld van overvloed
          alleen is die slecht verdeeld...


Een doorlopend aanvullend inkomen zonder dat je ervoor hoeft te werken. Er wordt al lang over gesproeken. Maar als we op onze regeringen moeten wachten zal het nog lang duren. Zij hebben er geen belang bij, of beter gezegd zij hebben er belang bij dat het er niet komt. Zodat het systeem kan blijven zoals het is. Een systeem waarin velen dag in dag uit hard werken om de kost en de vaste lasten te verdienen. Een systeem waarbij er enkelen héél rijk worden en de grote massa gedwongen moet blijven werken. Dag na dag.

En, onze wereld verandert snel. Door robotisering zullen steeds meer banen verdwijnen, onze pensioenen zijn ineens zo zeker niet meer, spaargeld brengt zo goed als niets meer op. Oude zekerheden verdwijnen.

Maar er is echt voor iedereen genoeg geld in de wereld, genoeg eten, genoeg energie. We leven in een wereld van overvloed alleen is die slecht verdeeld.

Een hele nieuwe economie. Een economie gebaseerd op eerlijkheid en samenwerking. Ja, dat is wat een extra inkomen voor iedereen kan doen. Voor iedereen. Niet alleen wij in het rijke westen, maar wereldwijd. Is dat mogelijk?

Enkele geïnspireerde, geniale en sociaal betrokken mensen hebben een manier bedacht om de koek wat eerlijker te verdelen. Zodat iedereen daar wat van meekrijgt. Zodat iedereen zijn eigen doelen kan nastreven in het leven, zijn eigen passie kan leven zonder gevangen te zitten in moeten werken om geld te verdienen. Stel je eens voor hoe de wereld er dan uit zou zien, hoe jouw leven er uit zou zien.  Deze geïnspireerde mensen maken het momenteel voor iedereen mogelijk om een levenslang extra nkomen te verwerven.  Ja, het kan!

Wil je er meer over weten? Neem dan contact met ons op
Omdat wij de wereld ook willen helpen veranderen.
En omdat we dit een geweldig initiatief vinden.