Headerafbeelding

      Spirituele reis Gozo-Malta  2 t/m 9 sept. 2017

                Een combinatie van vakantie en spirituele groei

 

Dit jaar gaat onze reis naar het dwergstaatje Malta in de Middellandse Zee. We verblijven op Gozo, het wat rustigere zustereiland van het eiland Malta. Veel zon, prachtige rotsachtige steile kusten en mooie baaien met kleine strandjes en vele grotten.

                

De eilanden van Malta staan ook bekend als de godinneneilanden. De bijzondere energie van het oervrouwelijke is hier nog voelbaar op diverse plekken die we uiteraard gaan bezoeken. Zo vinden we tempels ter verering van de moedergodin van wel meer dan 5000 jaar oud, waarin prachtige godinnen beeldjes gevonden zijn. Het precieze programma staat nog niet helemaal vast, maar we zullen zeker de megalithische Ggantija tempels op Gozo bezoeken, de op een na oudste tempel ter wereld. Ook willen we naar het Hypogeum op Malta zelf, een onderaardse tempel met een labyrint van ondergrondse kamers.

                  

En natuurlijk willen we ook de in de loop van miljoenen jaren ontstane wonderlijke creaties van moeder aarde gaan bewonderen diep in de aarde zelf, via een 10 m diepe wenteltrap.
We plannen vooraf niet alles vol, omdat we zoals altijd ook nu weer het toeval de kans willen geven ons naar bijzondere plaatsen en/of bijzondere gebeurtenissen te brengen.
Maar zeker zullen we het stadje Victoria, de hoofdstad van Gozo, verkennen met zijn prachtige kathedraal, de Citadelle, de ochtendmarkt op Piazza It-Tokk en de gezellige pubs.
En al rijdend door Gozo zullen we ook andere gezellige plaatsjes tegenkomen, prachtige kerkjes zien, een winkelcentrum met alleen handnijverheid en misschien ook nog wel een boottocht maken.


        
  

 En natuurlijk bouwen we ook de nodige ruimte in voor jouw persoonlijke proces. Want naast vakantie en mooie dingen buiten onszelf bekijken, ervaren en beleven, maken we ook de reis naar binnen. Zoals altijd, soms ongepland aan de ontbijttafel, soms onderweg op een mooi plekje en soms ook gewoon gepland in huis. Samen maken we deze reis, met slechts een kleine groep, zodat het ook echt een reis naar binnen kan worden. Samen zullen we heel veel doen en delen op deze reis. En niet te vergeten, ook samen genieten!

We hebben een mooi huis gehuurd, met eigen zwembad, zodat we zelfs ‘s nachts onder de sterrenhemel kunnen zwemmen als we daar zin in hebben.

        

 

Praktische informatie

Datum: van zaterdag 2 september t/m zaterdag 9 september 2017.
Prijs: € 1450,-

Bijna alles inbegrepen:

- De reis: met een busje vanaf Neer naar vliegveld Brussel, de vlucht naar Malta, het vervoer in huurauto's ter plekke, alle veerboten. En natuurlijk ook de gehele terugreis.
- Alle overnachtingen, maaltijden en dranken (soms koken we samen).
- Alle entreegelden en overige kosten voor excursies.
- Begeleiding van groeps- en persoonlijke processen.
- Bijeenkomst voorafgaand aan de reis en eentje na de reis.

Wat niet inbegrepen is:

- Zakgeld voor persoonlijke uitgaven.
- Eten en drinken tijdens de vlucht en op de vliegvelden.