Headerafbeelding         ... Planeten, lichten en punten

         die jouw levensweg markeren,

         bakens op jouw Pad van de Ziel

Als je wel eens ’s nachts op een open veld onder de sterrenhemel hebt gestaan, heb je ongetwijfeld gevoeld hoe nietig je als mens eigenlijk bent. Zo overweldigend groot is de ruimte met al die lichtjes die je dan ziet. De aarde waarop wij leven is daar maar echt een heel klein onderdeel van. En dan wij, de mens op die aarde, die ook maar weer een heel klein onderdeel van die aarde is.

Alles in het universum is in beweging, de aarde is ook in beweging. Het universum omringt de aarde met al zijn diverse bewegende energieën. Ieder licht, iedere planeet en ook ieder speciaal punt heeft zijn eigen specifieke energie die op de aarde, en daarmee ook op ons, inwerkt. Dat zijn grote krachten die echt iets met je doen. Een heel duidelijk en zichtbaar voorbeeld hiervan is de Maan, die de waterstromen op de aarde zodanig beïnvloedt dat eb en vloed ontstaan. De maan beïnvloedt ook jouw water, jouw gevoel en emoties. Wat met volle maan voor veel mensen direct voelbaar is. Deze vanuit de ruimte op ons inwerkende krachten oefenen invloed uit op allerlei verschillende aspecten van je leven. Dag en nacht, jaar na jaar. Dat gaat altijd door.

Het is ontzettend boeiend om te zien wat dat voor jou betekent. In de cursus Astrologie werken we vooral met je geboortehoroscoop. Dat is een soort kaart waarop je precies kunt zien hoe de stand van de lichten, planeten en punten was op het moment dat jij geboren werd. Met welke energieën jij ingeprent werd om het leven mee aan te gaan. En dat vertelt heel veel over de lessen die jij hier op aarde komt leren, over jouw ontwikkelingsweg en de missie die jij hebt. En dat is voor iedereen anders. Je leert in deze cursus niet alleen jezelf beter kennen maar krijgt ook meer begrip voor een ander.

En je leert ook hoe je de specifieke energieën kunt gebruiken om stappen te zetten. Waarbij we altijd ook kijken naar de spirituele dimensie van alles wat we te weten komen over onszelf. Want dat geeft veel duidelijkheid over jouw Pad van de Ziel. Dat is het mooie van Astrologie. Het vertelt je heel veel over jezelf en over jouw Pad van de Ziel.

 

Kijk in het menu onder "Data en Prijzen" voor meer informatie over deze cursus.