Headerafbeelding

 

 

 

        ...Oefening baart kunst en uiteindelijk Meesterschap

        Meesterschap is Kunst met de grote K...

Gerda Keijsers

Master

Wij zien hoe nogal wat van onze beginnende therapeuten die "veel" in huis hebben en die heel veel waard zouden kunnen zijn voor cliënten, zich vaak nog te onzeker voelen om echt aan de slag te gaan. En dat is enorm jammer, want deze zelfde mensen zouden echt heel veel kunnen betekenen voor de mensen die op hun pad komen. Hun onzekerheid remt hen echter nog teveel. Anderen zijn al volop bezig, maar willen méér leren, willen zich de "kunst" helemaal eigen maken. En nog anderen willen vooral zelf verder groeien en ontwikkelen en vooral "master" van hun eigen leven worden.

In deze Masteropleiding willen wij je helpen om je het werken met mensen echt "meester" te maken. We werken met dezelfde tools en gereedschappen, maar op een nieuwe levende manier. Wij hebben al gemerkt bij de astrologie en de tarot hoeveel beter de energie gevoeld wordt als we er "levend" mee werken en wij willen ons daar meer en meer in bekwamen om beter te kunnen overdragen aan de mensen hoe zij als therapeut zouden kunnen werken. Tarotkaarten worden tot beelden waar je levend mee kunt werken. Chakra's worden tot levende energievelden waar je mee kunt werken, die je kunt uitbeelden en die je neer kunt zetten, planeten worden tot levende archetypen die je kunt neerzetten en er zo beeldend mee kunt werken. Uiteraard zal ook de camera meehelpen om je het levende bewijs van het verschil te laten zien hoe je bent als je je de dingen meer eigen maakt. Wij willen je alle tools aan den lijve laten ervaren. Dat geeft zelfvertrouwen en je leert daarin jouw specifieke eigenheid meer en meer ontdekken.

Deze masteropleiding is echt bedoeld om jezelf meer en meer tot leven te brengen in het zijn c.q. werken met anderen. Om je meer zelfvertrouwen en meer gevoel van zekerheid te geven, zodat je gaat voelen en ervaren dat jij een bekwaam mens bent. Of je nu echt wil werken met mensen of gewoon meer tot zijn wil komen maakt niet uit. Je bent welkom in de Master!

Een traject van 2 jaar met elk 10 weekenden.
Je schrijft in per jaar.