Headerafbeelding

         

 

 

          ...Steeds meer uitreikend naar het Licht

          wil jij je vleugels uit gaan slaan...

Gerda Keijsers

Vervolgopleiding

Na het volgen van de basisopleiding hebben de meesten zo de smaak te pakken gekregen dat ze door willen gaan met hun ontwikkeling bij ons.  Ook de vervolgopleiding gaat van uiterlijk veranderen. Geen losse dagen meer, alleen maar weekenden. Voor meer en meer intensiteit en meer en meer verdieping.

Het doel van de basisopleiding is dat je je eerste schreden leert zetten op het therapeutenpad. Waarbij het echter helemaal gaat om jouw ontwikkeling als Ziel. Dat staat bij ons altijd voorop. Je hoeft niet perse therapeut te willen worden om aan de opleiding deel te nemen. Wat je er ook mee gaat doen, het zal jouw Zijn verrijken, maar ook het zijn van de mensen om je heen. Je gaat in toenemende mate meer betekenen voor de mensen met wie jij in verbinding komt, of je dat nu therapeut noemt of niet. Maar een deel van de mensen zal ook als therapeut werkzaam willen zijn en/of groepen gaan willen doen.  En sommigen hebben de wens om, net als wij, uit te groeien tot een centrum, waarin gelijke zielen kunnen samenwerken. Dat is allemaal mogelijk, daar willen wij je zoveel mogelijk bij helpen om dat te ontwikkelen. Anderen werken al met mensen en zullen zich vooral verfijnen in hun werk. Weer anderen blijven het werk doen wat ze altijd al deden, maar vallen meer en meer op  door de  manier waarop ze werken en mensen weten te raken.

Als je eenmaal op gang bent met je ontwikkeling dan wil je door kunnen gaan. Daarvoor is de vervolgopleiding.

Inhoudelijk kunnen wij nu nog niets zeggen over de vorm en inhoud  van de nieuwe vervolgopleiding, omdat het nog even duurt voordat een groep weer zover zal zijn dat ze toe zullen zijn aan de vervolgopleiding. Het hangt van hun ontwikkeling af hoe deze vervolgopleiding vorm gaat krijgen. Wij zijn nieuwsgierig waar en hoever wij deze nieuwe groep kunnen en mogen brengen. Wij hebben er zin in.

Wordt vervolgd.......