Headerafbeelding

 

 

 

          ...dan krijgen problemen vleugels

          en worden vederlicht...

Gerda Keijsers

Waarom ik lezingen geef

Op verzoek geef ik graag een lezing. Hier in het Patriciërshuis of bij jou op locatie.
In alle jaren dat ik al met mensen en groepen werk heb ook ik natuurlijk niet stil gestaan in mijn groei en ontwikkeling. Ik wil heel graag deze verworven groei en ontwikkeling, die steeds meer een weten is geworden, uitdragen zodat deze ook in anderen kan gaan resoneren.

Wij zijn Zielen, reizigers in de stof, die hier op aarde een prachtige leerschool kunnen aangaan om ons te ontwikkelen. Je leven is vol kansen om die ontwikkeling aan te gaan. Die kansen lijken vaak verpakt in problemen, in lijden. Maar als je de kansen van die problemen gaat zien dan word je alleen maar stil van verbazing en bewondering. Dan zie je meer en meer hoe perfect het leven is. Hoe toeval niet bestaat. Hoe het leven de beste leermeester vormt die er is.

In een lezing wil ik al mijn ervaring en bewustzijn naar een grotere groep brengen. In zo’n lezing zal ik een beschouwing geven over het specifieke thema van de lezing, maar tegelijkertijd ook het klimaat scheppen, waarin dat wat nodig is kan gebeuren, en waarin Liefde en Licht voelbaar zullen zijn. Waardoor de deelnemers kunnen ervaren dat ons aardse bestaan vele malen meer is dan een toevallige aanwezigheid. Ik wil heel graag een bijdrage leveren om mensen weer tot herinnering te brengen. Om ze te doen ontwaken voor dat er meer is dan het ogenschijnlijk tastbare en voelbare.

Heb je belangstelling voor een lezing en heb je de mogelijkheid om daarvoor een groep(je) bij elkaar te brengen, neem dan contact met mij op. Samen bepalen we dan het thema, de locatie en de datum van de lezing.

Mogelijke thema’s:

Het Pad van de Ziel

Hoe Astrologie kan bijdragen aan jouw ontwikkeling als Ziel

De Tarot als wegwijzer van de Ziel