Headerafbeelding

 

 

 

          ...dan krijgen problemen vleugels

          en worden vederlicht...

Gerda Keijsers

Waarom wij lezingen geven

Op verzoek geven wij lezingen. In alle jaren dat wij al met mensen en groepen werken hebben ook wij natuurlijk niet stil gestaan in onze groei en ontwikkeling. Wij willen heel graag deze verworven groei en ontwikkeling, die steeds meer een weten is geworden uitdragen zodat deze ook in anderen kan gaan resoneren.

Wij zijn Zielen, reizigers in de stof, die hier op aarde een prachtige leerschool kunnen aangaan om ons te ontwikkelen. Je leven is vol kansen om die ontwikkeling aan te gaan. Die kansen lijken vaak verpakt in problemen, in lijden, maar o wonder: als je de kansen gaat zien dan word je alleen maar stil van verbazing en bewondering. Dan zie je meer en meer hoe perfect het leven is. Hoe toeval niet bestaat. Hoe het leven de beste leermeester vormt die er is.

In een lezing willen wij al onze ervaring en bewustzijn naar een grotere groep brengen. In zo’n lezing zullen wij een inleiding geven over het specifieke thema van de lezing, maar ook het klimaat scheppen, waarin dat wat nodig is kan gebeuren, en waarin Liefde en Licht voelbaar zullen zijn. Waardoor de deelnemers kunnen ervaren dat ons aardse bestaan vele malen meer is dan een toevallige aanwezigheid. Wij willen heel graag een bijdrage leveren om mensen weer tot herinnering te brengen. Om ze te doen ontwaken voor dat er meer is dan het ogenschijnlijk tastbare en voelbare.

Heb je belangstelling voor een lezing en heb je de mogelijkheid om daarvoor een groep(je) bij elkaar te brengen, neem dan rustig contact met ons op. Wij staan er voor open en zullen samen met jou het thema van de lezing bepalen.