Headerafbeelding

 

 

          ...Onze nieuwste Zielenroerselen

          en wat wij nog meer willen delen

          van ons naar jou...

Gerda Keijsers en Lia Jans

Lieve mensen,


Velen van jullie weten het al. Gerda, mijn zielemaatje en vriendin, is eind juni overleden. Een bijzonder mens heeft onze aarde verlaten...
 
 
Maar ze leeft voort in mijn hart en in de harten van vele mensen die haar mochten kennen en voor wie zij zich zo enorm heeft ingezet. Samen met mij heeft zij vele cursussen, trajecten, opleidingen en therapie vormgegeven en uitgevoerd. In ons Patriciërshuis in Neer. Tot op het laatst is zij daarmee doorgegaan, ook toen ze bijna niet meer kon vanwege haar ziekte. Ze heeft alles gegeven voor haar missie hier op aarde.

Nu, inmiddels bijna 2 maanden later, wil ik het werk hier in het Patriciërshuis weer oppakken. Alleen, maar wel doorgaand op de weg die Gerda en ik samen gingen. Ik voel het gemis, de pijn en het verdriet om haar heengaan, maar ik weet ook dat zij gewild zou hebben dat ik doorging. Het zal anders zijn, maar wel in de geest van ons werk samen tot nu toe. En Gerda zal erbij zijn, toekijken en misschien ook wel meehelpen. Stichting Patriciërshuis gaat verder.

Beetje bij beetje zal ik de site gaan aanpassen. Dat kan niet allemaal ineens. Dat hadden we al heel lang een beetje laten liggen, mede door alle drukte. Er staan dingen op die we al lang niet meer deden en andere dingen die we deden stonden er nog niet op. Beetje bij beetje zal ik de site aanpassen aan de nieuwe situatie.

Lia