Headerafbeelding

 

 

          ...diepgaand ervaren wat er op je weg komt
          en daarin je kleine zelf overstijgen
          kan een Poort naar je Ziel bouwen...

Gerda Keijsers

Opstellingen

In het leven van alledag kom je van alles tegen. Dat gebeurt op allerlei manieren.Situaties in het gezin waar je telkens weer tegenop loopt, met de kinderen of met de partner. Of met vrienden en kennissen. Of situaties op je werk of in je eigen praktijk waar je niet goed raad mee weet. Of problemen met je eigen gezondheid wat je onrustig maakt. En zo kan ik van alles opnoemen.  Natuurlijk kom je dat niet voor niets tegen. Dat spiegelt iets binnen in je. Waar je naar toe zou moeten gaan, naar binnen in jezelf. Daar ligt een kans voor je om te groeien, om jezelf een stukje vrij te maken en je bewustzijn te vergroten. Om uiteindelijk meer en meer echt jezelf te worden.

Daarom gebeuren deze dingen. Jouw Ziel brengt ze op je pad Zodat je er uiteindelijk letterlijk beter van wordt. Zodat emotionele blokkades opgeheven kunnen worden, belemmerende overtuigingen omgedraaid kunnen worden, vastgeroeste patronen gezien en gedraaid kunnen worden. Niet alleen in je hoofd maar diep binnenin jou. Zodat je op een nieuwe manier de wereld weer ingaat. Weer een beetje meer vanuit je echte Zijn.

In dit traject gaan we situaties die jij als moeilijk ervaart in jouw leven door middel van opstellingen benaderen en verdiepen. Je helemaal verbinden met de mensen met wie het conflict speelt, of met je innerlijke delen die in conflict zijn, of met delen van je lichaam die niet goed functioneren, of wat er ook maar speelt. Om uiteindelijk bij de kern ervan diep in jezelf uit te komen. Daar kan dan transformatie en genezing plaatsvinden. Want daar gaat het uiteindelijk om. Daarom kom jij dat tegen, daarom gebeurt dat jou in het leven van alledag. Daarom brengt jouw Ziel dat op jouw weg. Wil jij het pad van je Ziel gaan, dan geef je niet anderen de schuld van wat er gebeurt, dan vlucht je ook niet weg in afleidingen, maar daar doe je dan zelf wat mee. Dan zie je het als een kans. Daar ga je op naar binnen. Om jezelf diep van binnen weer een stukje te helen. Zodat jij anders met de moeilijke situatie om kunt gaan, meer jezelf daarin kunt zijn. Wat een zeer positieve invloed heeft op welke moeilijke situatie dan ook. Want als je het spiegelbeeld van de situatie in jezelf verandert, verandert de spiegel buiten je ook.