Headerafbeelding

 

 

 

          ...Ik reik je de hand, kom ga mee op Pad

          en breng jouw Zielenzijn tot Leven...

Gerda Keijsers

Gerda

 

Samen met mijn maatje Lia ontwikkel ik mij inmiddels al heel wat jaartjes in ons Patriciërshuis. Niet alleen de mensen groeien bij ons, ook wij vernieuwen ons steeds weer. Want ieder mens die op ons pad komt is ook weer een uitdaging voor ons. Ieder mens is uniek en vraagt een unieke en speciale begeleiding.

Ik ben inmiddels 65 jaar en een van de grote voordelen van "op leeftijd" zijn is de toenemende wijsheid die je ontwikkelt als je ouder wordt.  De mens is voor mij verdichte zielenenergie die op aarde een stoffelijke vorm heeft aangenomen. Methoden en technieken zijn hulpmiddelen die je uit de kast haalt als je niet meer weet hoe te werken met die ene en unieke speciale mens. Daar ben ik dus wars van geworden.

Werken met mensen is voor mij Kunst. Het vraagt al je inzet en al je creativiteit en inlevingsvermogen. Ik werk graag "rond"met mensen dat wil zeggen dat als mensen weer naar huis gaan alles zijn plek  heeft in hun geheel. Dat alles gezegd en gedaan is wat gezegd en gedaan moet worden. Dat ook energetisch alles gedaan is wat nodig is. Ook al werk ik niet (meer) met methodieken en technieken, toch is aan het eind alles rond. En heb ik waar nodig is met de chakra's gewerkt en met regressie of met vorige levens of innerlijke kinderen. Maar afgestemd en op maat. Precies wat op dat moment nodig is. En dat voelt altijd heel gewoon en natuurlijk!

Ik ben een harde werker die zich vol inzet voor die ene mens die bij ons komt, ook al neemt die deel aan een groep.  Ik mag van mezelf zeggen dat ik me ontwikkeld heb tot een pionier die als geen ander in staat is om mensen in de diepte te brengen en op het pad van hun Ziel te zetten. Steeds weer.  In mijn werken als therapeut kristalliseerde zich geleidelijk aan een weg, die ik het Pad van de Ziel noemde. Steeds meer ging ik ontdekken dat dat Pad van de Ziel zichtbaar is in allerlei geliefde gehelen, waar ik zo graag mee werkte,z oals bijvoorbeeld de chakra's, de Astrologie, de Tarot.  Overal tekent zich daar voor mij eenzelfde ontwikkelingsgang  af. Steeds meer ontdekte ik een volgorde in het ontwikkelingsproces van de mens. Steeds meer ging ik ervaren dat er zoiets als een inwijdingsweg van de Ziel is, die wij moeten gaan, willen wij als Ziel in een mensenlichaam tot volle bloei komen. Met mensen die inwijdingsweg gaan, dat is waar mijn hart ligt.

Mijn werk begint daar waar het voor vele andere therapeuten ophoudt. De mensen die hun weg vinden naar ons Patriciershuis zijn enorm blij met de ontwikkeling die je bij ons door kunt maken. Het is heel bijzonder en tegelijkertijd zo gewoon en zo dichtbij bij wie jij bent, want daar gaat het uiteindelijk om.