Headerafbeelding

 

 

          ...Alles heeft zijn tijd en zijn prijs

          ook het komen in het Tijdloze

          eeuwige Zijn van de Ziel...

Gerda Keijsers

Programma

Voor alle trajecten geldt dat betaling in termijnen mogelijk is.
Lees voordat je je inschrijft de voorwaarden bij inschrijving die je vindt op deze site. Inschrijven voor een traject of opleiding betekent dat je accoord gaat met deze voorwaarden.

Zomerweek 2023

De zomerweek zal dit jaar plaatsvinden van maandag 10 juli (10.00 uur) t/m vrijdag 14 juli (18.00 uur).
Kosten, inclusief eten, drinken, overnachtigingen en excursie bedragen € 550,-
Je kunt vanaf nu inschrijven.

Cursus Astrologie

De cursus Astrologie wordt gegeven in twee delen. Ieder deel bestaat uit 8 zaterdagen. 
Je schrijft in per deel van 8 cursusdagen. Voor onze inschrijvingsvoorwaarden zie elders op deze site.
Deel 1 zal plaatsvinden in het najaar tot kerst, deel 2 van januari t/m april 2024.
Tijd: van 10.00 tot 18.00 uur. Kosten voor elk deel van 8 cususdagen  € 440,-. Betaling in termijnen is mogelijk.
Graag je lunch zelf meebrengen. Je kunt vrij gebruik maken van keuken en eetkamer. Koffie en thee inclusief. Middagpauze ongeveer anderhalf uur.

Data deel 1:
Data deel 1 zijn verplaatst naar het najaar. Ik zet ze spoedig online.

Terugkomdagen

Ben je eerder een stukje ontwikkeling in jezelf aangegaan in het Patriciërshuis? En zou je het fijn vinden om deze ontwikkeling weer een boost te geven? Daarvoor zijn de terugkomdagen bedoeld. Samen kijken vanuit Zielsniveau naar wat er zich nu in je leven afspeelt en naar wat jouw volgende stappen zouden kunnen zijn. Want de Ziel brengt immers niet voor niets situaties op je pad. Samen met een kleine groep verdiepen en intense processen in jezelf aangaan. Leren van en met elkaar, zoals we dat gewend zijn in het Patriciërshuis. Met een kleine groep van maximaal 3 personen, zodat er voldoende persoonlijke aandacht kan zijn voor iedereen.

Tijd van 10.00 uur tot 18.00 uur. Kosten € 50,-
Graag je lunch zelf meebrengen. Je kunt vrij gebruik maken van keuken en eetkamer. Koffie en thee inclusief. Middagpauze ongeveer anderhalf uur.

Wil je meedoen, geef je dan snel op. Want met 3 personen is het natuurlijk gauw vol.

Data:
vrijdag 12 mei (gecanceld)
vrijdag 16 juni


Opstellingen

In dit traject gaan we situaties die jij als moeilijk ervaart in jouw leven door middel van opstellingen benaderen en verdiepen. Dat kunnen situaties met andere mensen zijn in het heden of verleden, maar ook met innerlijke delen van jezelf die voortdurend in strijd zijn met elkaar of met delen van je lichaam als het je gezondheid betreft of wat dan ook.  Om uiteindelijk bij de kern ervan diep in jezelf uit te komen en het daar te transformeren en te genezen.

Data:
22/23 oktober 2022
26/27 november 2022
10/11 december 2022
7/8 januari 2023
4/5 februari 2023
4/5 maart 2023
1/2 april 2023
29/30 april 2023
27/28 mei 2023
23/24 juni 2023

Praktische informatie:

Traject van 10 weekenden. Eten breng je zelf mee of je regelt het zelf onderling met elkaar. Je kunt gebruik maken van de keuken en de eetkamer. Thee en koffie kun je gratis gebruiken.

Kosten voor het hele traject van 10 weekenden: € 2000,-
Je schrijft in voor het hele traject van 10 weekenden. Kun je een datum niet, kijk dan op onze website voor de inschrijvingsvoorwaarden.
Vanwege de onzekerheid rondom de mogelijke coronamaatregelen en het daardoor wel of niet kunnen doorgaan van alle weekenden, betaal je per weekend vooraf. Dat neemt niet weg dat je inschrijft voor het hele traject. Als een weekend vanwege de coronamaatregelen door mij gecanceld wordt, hoef je dat uiteraard niet te betalen.


Individuele Therapie

Als je een individuele sessie wil, neem dan contact met mij op. Tel. 06 127 09 271 of stuur een mail naar liajans(at)patriciershuis.nl .
De kosten voor een individuele sessie zijn € 80,-

 

Lezingen

Ik geef graag lezingen of in het Patriciërshuis of op locatie. Mocht je interesse hebben en heb je een groepje bij elkaar, neem dan contact met mij op. Voor meer info over de thema’s kijk in het menu onder “Lezingen”. Kosten € 10,- per persoon per lezing.

 

Bij alle prijzen van de weekenden zijn overnachtingen inbegrepen. De weekenden beginnen steeds op vrijdagavond, je wordt dan verwacht tussen 19.30 en 20.00 uur. De 5-daagsen en de zomerweek beginnen om 10.00 uur 's morgens op de eerste dag.

Voor alle trajecten geldt dat betaling in termijnen mogelijk is.

Voor verdere informatie en/of opgave kun je contact opnemen via het contactformulier of bel met Lia Jans tel. 06 127 09 271 of mail via liajans(at)patriciershuis.nl.