Headerafbeelding

 

 

 

          ...Jij bent uniek, een Ziel

          die hier zijn Zijn wil uitdrukken...

Gerda Keijsers

Spirituele Groeitrajecten

Onze Spirituele Groeitrajecten zijn stuk voor stuk trajecten met eenzelfde doel:

  • jou een dieper inzicht geven in wie jij bent, waarom je er bent , jouw unieke levensweg en jouw unieke zijn leren kennen
  • ook de anderen van de groep ontmoeten en ieders unieke zijn leren kennen
  • intense contacten en verbindingen leren aangaan met de groepsleden
  • meer en meer ervaren dat je een Ziel bent die hier op Aarde zijn speciale Zielereis maakt

Een weekend doen bij ons is al heel bijzonder. Maar inschrijven voor een langer traject, voor een van onze spirituele Groeitrajecten, geeft een krachtige impuls aan jouw ontwikkeling. Gedurende een langere tijd kom je steeds weer hier in huis, weg van de buitenwereld, om samen met een groep zielemaatjes jouw groei aan te gaan. Het zijn intense weekenden. Samen lachen, samen huilen en samen steeds meer de Ziel voelen. Het geeft een intense verbondenheid met je groepsgenoten. Veel mensen in onze trajecten voelen het alsof zij er een nieuwe familie bij hebben gekregen.

Hoewel ieder Spiritueel Groeitraject anders is en ook de ingang die gebruikt wordt om jouw groei te stimuleren telkens anders is, is het doel van ieder traject toch gelijk.

We volgen met de mensen hier in huis op allerlei manieren hun eigen unieke ontwikkelingsweg. Wie ze ook zijn of wat ze ook doen, dat maakt niet uit. Het gaat erom dat zichtbaar gemaakt wordt waar ieder staat op dit moment en wat er nodig is om weer een stukje verder te komen op de levensweg die we als Ziel allemaal gaan. En het gaat er ook om niet verloren te raken in een wereld die vergeten is waar het eigenlijk allemaal om gaat. Die het mooiste, het meest echte in onszelf ontkent.

De weg van je Ziel leren zien en leren gaan. Dat is waar we in het Patriciërshuis op allerlei manieren mee bezig zijn. Zodat je steeds meer jouw Ziel kunt laten meedoen, steeds meer bezield wordt. En zo zijn we samen op weg naar een bezielde wereld.

Als dit jou aanspreekt, als jij voelt dat je ook de weg van jouw Ziel wil gaan, schrijf dan in voor een van onze Spirituele Groeitrajecten.