Headerafbeelding

 

 

 

          ...Een nieuw Zijn, een gevoel van Liefde ervaren

          een nieuwe groei die almaar doorgaat...

Gerda Keijsers

Vernieuwd Intensief Groeitraject

Ontdekkingreis naar jouw unieke Zijn
ontdekkingsreis naar de Ziel

Er is een enorme behoefte van de mens aan kleur in zijn leven, aan bezieling, aan authenticiteit. We leven in een wereld die steeds mee inboet aan diversiteit, alsof we in een harnas leven waarbinnen ons levende zelf opgesloten zit. Een wereld waarin geen oog meer lijkt te zijn voor het unieke zijn van iedere mens. Die wereld kan alleen veranderen als wij veranderen. Als wij weer oog leren krijgen voor dat wat ons onderscheidt van anderen, dat wij uniek zijn en dat ieder mens uniek is. Dat we niet meer ons best hoeven te doen om anders te willen zijn dan we zijn, dat we mooier, echter en levendiger zijn als we ons echte zelf zijn. Dan krijgt ons zijn weer de bezieling die we zijn kwijtgeraakt, dan voelen we meer en meer dat we ons leven leven zoals het bedoeld is.

Dit hele nieuwe traject is er op gericht om dat levende, unieke en echte zijn van ons te leren uitdrukken. We zullen dat doen op verschillende manieren, daar verschillende levende vormen voor gebruiken. Wij zijn onszelf steeds meer aan het ontwikkelen tot leraren die met levende vormen leren werken. Dat is heel bijzonder. Een tarotkaart is daardoor geen afbeelding meer maar een levende energie. Ook een planeet wordt tot een levende vorm. Daardoor worden de energieën veel concreter en tastbaarder en wordt ook ons unieke zijn veel tastbaarder. We leren ons weer onderscheiden van de ander in diversiteit en kunnen juist daardoor onze diepere verbondenheid en eenheid weer leren voelen met elkaar.

Voel jij dat je je ook wil bevrijden? Voel jij je ook opgesloten van binnen? Wil jij ook leren om jezelf meer en meer uit te drukken in wie jij werkelijk bent? Wil jij ook die bezieling weer gaan voelen?  Dit traject kan je hierbij enorm helpen. Ook als je al langer bezig bent op de ontdekkingsreis naar de Ziel kan dit traject je weer nieuwe impulsen geven en je groei doen voortgaan.

Een traject bij ons doen, welk traject dan ook, betekent dat je vanuit een nieuw Licht naar jezelf en naar de wereld leert kijken. Dan krijgt alles een andere trilling, meer verdieping, meer intensiteit. Je verandert als mens, als partner, als vriend, als werknemer. Jouw omgeving verandert mee. Je leert anders naar de ander kijken, als een mens met een uniek zijn.

Ook de groep zal een spiegel zijn van het geheel. Denk niet: "ik ben al veel verder". Denk ook niet: "dat kan ik niet".  Het mooie en bijzondere aan onze groepen is dat een dokter, psycholoog, huisvrouw, receptioniste en noem maar op in deze samenstelling volkomen gelijkwaardig zijn. Die diversiteit aan mensen levert juist heel bijzondere  mogelijkheden en intense momenten op in de groep. Een grote diversiteit aan prachtige en unieke mensen die samen een geheel vormen.

Wie je bent, in welke ontwikkelingslaag je ook zit, wij stemmen af op ieder uniek lid van de groep en helpen hem/haar tot zijn te komen.

Een groeitraject van 5 weekenden en een 5-daagse.