Headerafbeelding

Spirituele reis Abydos, Luxor en Aswan, Egypte

  7 - 17 september 2019

  Een combinatie van vakantie en spirituele groei

 

  

Ja, we gaan terug naar Egypte. In september. Nu voor een 11-daagse reis omdat we naar nog meer bijzondere plekken willen in dit bijzondere land.
Allereerst natuurlijk naar Abydos, naar “onze” tempel en onze vrienden daar. We zullen er enkele dagen verblijven in het hostel van Mahmoud en Amir. En natuurlijk zullen we daar iedere dag naar de tempel gaan. Om ons op een weer diepere laag te verbinden met de energie die daar nog heel groot voelbaar is. Alles wat er in je aangeraakt wordt, heel diep, heel oud, heel dierbaar. En er zal wederom de mogelijkheid zijn om na het dagelijkse bezoek aan de tempel individuele sessies te doen bij Mahmoud en/of Amir. Zij zijn beide Egyptian Healer en de ervaringen van mensen zijn zeer speciaal te noemen. Zeer bijzonder is ook de dakmeditatie onder de nachtelijke sterrenhemel waarbij Mahmoud oude Egyptische teksten “zingt”, wat diep op je kan doorwerken.

   

En dan is er Luxor. Met zijn prachtige tempels en met de beroemde Koningsvallei. Als het lukt bezoeken we dit keer de tombe van Nefertari, de vrouw van farao Ramses II.  Een zeer invloedrijke vrouw, de Godsvrouw van Amon. De Opperpriesteres. Het is de mooiste graftombe in de Vallei der Koninginnen.
We zullen dit keer ook naar een Isistempel gaan in de woestijn, waar nauwelijks toeristen komen. En natuurlijk ook een zonsondergang in de woestijn beleven. Want dat is zóóó mooi.
We verblijven er in een prachtig hotel aan de Nijl. Met zwembad, heel vriendelijke Nederlandstalige leiding en een goed dakrestaurant met uitzicht op de Nijl.

   

En dan reizen we dit keer nog verder naar het zuiden. Naar Aswan. En ook naar Abu Simbel met zijn wereldberoemde tempel. Hier kunnen we nog niet veel over vertellen omdat dit voor ons ook de eerste keer gaat zijn dat we hiernaartoe gaan. Maar uit de verhalen van Aboelnaga blijkt wel dat we ook hier naar zeer bijzondere plekken zullen gaan. We zullen er 3 nachten verblijven in een mooi Guesthouse direct aan de Nijl.

Voor wie is deze reis bedoeld?
Voor die mensen die echt voelen dat ze naar deze bijzondere plekken willen om zich te verbinden met de krachtige energieën. Voor die mensen die naar binnen willen gaan en deze reis ook zien als een weg naar binnen, een mogelijkheid tot initiatie, wat deze reis namelijk ook voor je kan zijn.               

Wil jij erbij zijn, bij deze reis die weer als vriendenreis georganiseerd gaat worden? Gaat jouw hart ook sneller kloppen bij de gedachte en het gevoel deze bijzondere reis met ons te maken?  Meld je dan bij ons. De eerste 5 mensen hebben zich al ingeschreven, dus de plaatsen zijn erg beperkt. Maximaal 8 mensen kunnen mee.

    

Praktische informatie
Datum: van zaterdag 7 t/m dinsdag 17 september 2019 (11 dagen)
Prijs: € 1995,-

Bijna alles inbegrepen:
- De reis: met een busje vanaf Neer naar vliegveld Brussel, de vlucht naar Egypte, het visum.
- En natuurlijk ook de gehele terugreis.
- Al het vervoer in Egypte.
- Alle overnachtingen, maaltijden en dranken, ook water.
- Alle entreegelden en overige kosten voor excursies.
- Alle fooien (en dat zijn er heel wat).
- Begeleiding van groeps- en persoonlijke processen.
- Bijeenkomst voorafgaand aan de reis en eentje na de reis.

Wat niet inbegrepen is:
- Zakgeld voor persoonlijke uitgaven.
- Eten en drinken tijdens de vlucht en op de vliegvelden.