Headerafbeelding

 

 

 

          ...Anderen helpen te groeien

          en daarin jezelf overstijgen...

Supervisiedagen

In mijn opleidingen tot therapeut ben ik vaak tegen docenten/therapeuten aangelopen, die getriggerd werden door mijn complexe problematiek. In hun getriggerd zijn werd er dan wel eens flink geprojecteerd op mij als cliënt. Dat maakte mij weleens boos of vaak zelfs verdrietig, want ik voelde haarfijn aan dat het niet klopte. Ik was dan ook de cliënt die de therapeuten dan haarfijn liet zien waar ze tegenop liepen en wat ze er vervolgens mee deden. Ik kon hun gedrag niet accepteren. Sommige van die therapeuten waren mij dankbaar en deden er wat mee. Anderen werden boos.

In mijn opleiding tot regressie- en reïncarnatietherapeut werd mij zelfs geleerd dat je als therapeut onmiddellijk moest stoppen met de therapie van een cliënt als je getriggerd werd. Ik herinner me nog mijn verontwaardiging naar de docent. Voor mij is dat onmogelijk en zeer pijnlijk voor de cliënt.  Je hebt een vertrouwensrelatie met hem opgebouwd, loopt even tegen je eigen grenzen aan en stopt de vertrouwensrelatie met cliënt? Dat is voor mij een vertrouwensbreuk. Iets wat (voor mij) "not done is". Het wonder kan nu net precies gebeuren daar, waar jij je beperking durft aan te gaan, waar jij je grenzen durft te voelen en te verleggen.

Bovenstaande illustreert helemaal hoe ik ben gaan werken en wat ik onze therapeuten/mensen wil leren:
  • Grenzen zijn er om te overstijgen
  • Problemen zijn er om jezelf te transformeren
  • Cliënten/mensen die je triggeren komen je iets leren

Wij willen je graag helpen in dit proces. De supervisiedagen vormen een mogelijkheid om je daarin verder te ontwikkelen. Je hoeft niet persé therapeut te zijn. Iedereen komt problemen tegen in zijn leven. Problemen die je triggeren of waar je last van hebt. Je kunt supervisie vragen over jouw werk, over jouw functioneren, over waar jij in wil groeien.

Er zijn bij ons verschillende manieren om je als therapeut/mens verder te ontwikkelen. Onze opleidingen en onze spirituele programma's zijn daarvoor bedoeld. En ook onze supervisiedagen. Wij zien je graag komen, want wij houden van mensen die hun grenzen willen verleggen en zichzelf steeds meer in een groter verband willen ervaren.

Kijk bij "Data en Prijzen" om te zien wanneer er supervisiedagen gepland zijn.