Headerafbeelding

In het verleden hebben velen van jullie in het Patriciërshuis aan je ontwikkeling gewerkt. Misschien een cursus gevolgd,  een traject of een opleiding gedaan. Of meerdere cursussen, trajecten en/of opleidingen. Of zomerweken. Of je bent mee op reis geweest. Het maakt niet uit op welke manier, maar je bent een ontwikkeling in jezelf aangegaan. Je hebt een korte of langere weg naar binnen gemaakt.

Hoe gaat het nu met je? Gaat jouw groei verder in je leven? Bevind je je nog op jouw Pad van de Ziel? Of slokt het leven je toch meer en meer op en raakt jouw ontwikkeling wat op de achtergrond? Zou je het fijn vinden om jouw ontwikkeling weer even centraal te zetten, een boost te geven als het ware?

Voor die mensen organiseer ik terugkomdagen. Samen kijken vanuit Zielsniveau naar wat er zich nu in je leven afspeelt en naar wat jouw volgende stappen zouden kunnen zijn. Want de Ziel brengt immers niet voor niets situaties op je pad. Samen met een kleine groep verdiepen en intense processen in jezelf aangaan. Leren van en met elkaar, zoals we dat gewend zijn in het Patriciërshuis. Met een kleine groep van maximaal 3 personen, zodat er voldoende persoonlijke aandacht kan zijn voor iedereen.