Headerafbeelding

 

 

          ...Daar diep in jezelf

          waar jij bent wie je bent

          daar wil ik jou ontmoeten...

 

Gerda Keijsers

Individuele Therapie

                                  
                                   Jij bent niet het leven dat je leeft
                                   Je leven is wel een kans
                                   te worden wie je bent
                                   een Ziel, die zijn lichaam bewoont
                                                                                 Gerda Keijsers

 

Dit is een van de vele gedichten die Gerda heeft nagelaten. En het verwoordt precies dat wat ik ook wil bereiken met mijn therapie. “Je leven is een kans te worden die je bent.” En daarvoor brengt het leven allerlei situaties op je pad. Situaties die lastig kunnen zijn. Waarmee je niet altijd weg weet. Of je dealt er maar zo goed mogelijk mee of je raakt erin vast. Maar juist moeilijke situaties bieden jou een kans. Een kans om te groeien. Als je die niet oppakt, zal het leven je opnieuw en opnieuw in dezelfde moeilijke situaties brengen. Omdat hier iets geleerd mag worden. Dus ja, die situaties zijn kansen om te groeien. Om dat te leren wat jij als Ziel in dit leven wil leren.

Ik wil met jou meekijken naar die moeilijke situaties. Jou erop naar binnen brengen. Samen met jou kijken naar wat hier van je gevraagd wordt en te werken met wat er nog tussen zit. Emotionele blokkades opheffen, belemmerende overtuigingen omdraaien, vastgeroeste patronen gaan zien en om leren draaien. Zodat je meer en meer vanuit jezelf gaat leven en het leven lichter wordt. Omdat jij lichter wordt.

Soms is er iemand van buitenaf nodig die naar jouw situatie kijkt. De meeste mensen leven vanuit overlevingen die ze zichzelf in hun jeugd hebben eigen gemaakt. Die hebben vroeger prima gewerkt en hielpen je te overleven in emotioneel moeilijke situaties. Maar nu belemmeren diezelfde overlevingen je. Ze zijn niet wie jij echt bent. Ze zitten tussen jou en je Ziel. En daar wil ik met jou samen naar kijken. Om meer en meer jezelf te kunnen worden, de jij die je echt bent, “een Ziel die zijn lichaam bewoont”.

 

Als je een individuele sessie wil, neem dan contact op met Lia: 06 – 127 09 271 of via liajans(at)patriciershuis.nl.