Headerafbeelding

Voorwaarden bij inschrijving voor trajecten 

Je schrijft in per traject van een aantal dagen of weekenden. Het kan echter gebeuren dat je een dag/weekend niet kunt deelnemen vanwege zwaarwegende redenen. Het voelt voor mij niet goed om de deelnemers vol te laten betalen voor een dag/weekend waar ze, door welke reden dan ook, niet aan deelgenomen hebben. Anderzijds voelt het ook niet goed dat ik alleen de kosten daarvan moet dragen.

Dus heb ik dit als volgt geregeld waarbij we het wat eerlijker verdelen:

ALS JE EEN DAG/WEEKEND VAN EEN TRAJECT MIST/ANNULEERT BETAAL JE DE HELFT VAN DE PRIJS.
ONGEACHT DE REDEN VAN DE ANNULERING.

Of dat nu ziekte is, corona of een huisgenoot met corona, een sterfgeval in de familie, zieke partner/kinderen of wat dan ook.  Ik maak er geen verschil meer in en we dragen de lasten op deze manier gezamenlijk. Ieder de helft. Dat voelt voor mij beter.

Mocht jijzelf corona of coronaverschijnselen hebben, dan blijf je wel thuis. Die regel moet ik helaas handhaven vanwege de andere mensen in de groep. Die verantwoording moet iedereen gewoon blijven nemen. En dan betaal je dus ook de helft.

Mocht ikzelf de dag of het weekend moeten annuleren voor de hele groep, dan betaal je uiteraard niets. Ik zal altijd proberen om het dan te verschuiven naar een andere dag of weekend in overleg met de groep.