Headerafbeelding

Voorwaarden bij inschrijving voor jaartrajecten
vanaf januari 2022

Je schrijft in per jaartraject van 10 weekenden. Het kan echter gebeuren dat je een weekend niet kunt deelnemen vanwege zwaarwegende redenen. Het voelt voor ons niet goed om de deelnemers vol te laten betalen voor een weekend waar ze, door welke reden dan ook, niet aan deelgenomen hebben. Anderzijds voelt het ook niet goed dat wij alleen de kosten daarvan moeten dragen.

Dus zetten wij vanaf vandaag een nieuwe regeling in werking waarbij we het wat eerlijker verdelen:

ALS JE EEN WEEKEND MIST/ANNULEERT BETAAL JE DE HELFT VAN DE PRIJS. MOMENTEEL KOST EEN WEEKEND € 275,- DUS JE BETAALT DAN € 137,50. ONGEACHT DE REDEN VAN DE ANNULERING.

Of dat nu ziekte is, corona of een huisgenoot met corona, een sterfgeval in de familie, zieke partner/kinderen of wat dan ook.  We maken er geen verschil meer in en dragen de lasten op deze manier gezamenlijk. Ieder de helft. Dat voelt voor ons beter.

Mocht jijzelf corona of coronaverschijnselen hebben, dan blijf je wel thuis. Die regel moeten wij helaas handhaven vanwege de andere mensen in de groep. Die verantwoording moet iedereen gewoon blijven nemen. En dan betaal je dus ook de helft.