Headerafbeelding

Zomerweek in het Patriciërshuis

De zomerweek in het Patriciërshuis is een combinatie van vakantie en spirituele groei. Het is een week van even landen in jezelf. En ook een week van genieten van zon, weer en wind en van de prachtige natuur die ons omringt.

Een week van je eigen thema bepalen en dag na dag verdiepen. Het gaat vooral om het naar binnen gaan, in jezelf, om dat wat tussen jou en je Ziel staat naar boven te halen en te transformeren. Zodat je weer gaat voelen wie jij bent en wat je wilt in deze wereld. Gaan zien waar je staat in je groeiproces en wat er nu om aandacht vraagt. En hoe je daarin stappen kunt zetten. Een week waarin er veel rijke momenten van samenzijn en samen genieten kunnen ontstaan. Maar ook een samen intens beleven van diepe processen en prachtige verbindingen. Een week van ook even je kleine zelf ontstijgen omdat je samensmelt met het grotere geheel.

Daarvoor is er een gezamenlijk programma met bezinning, meditatieve momenten, werken in de groep, in de natuur zijn en verder dat wat spontaan ontstaat.  Ook een uitstapje dat past in deze sfeer staat als vast onderdeel op het programma.

Laat vakantie voor jou ook iets meer zijn dan alleen maar tot rust komen en genieten. Geef ook jouw ziel en je bezieling een kans. Zodat je als een nieuw mens de wereld in kunt gaan en deze op een nieuwe manier kunt gaan bezielen.